SOME WORDS ABOUT OUR COMPANY.

Vineri, Februarie 22, 2019

Companie

Belchim, companie fondata in Belgia in anul 1987 de Dirk Putteman, Director Administrativ, devine Belchim Benelux dupa expansiunea in Olanda si acum este listata sub numele Belchim Crop Protection (BCP). An dupa an, atentia companiei a fost indreptata spre produse specializate si extinderea in Franta, Olanda, Germania, Anglia, Spania, Portugalia, Italia si in zonele Nordice si Baltice.

Durabilitate - Sustenabilitate

Pe lângă eficacitatea unui produs , profilul toxicologic si ecotoxicologic al unui compus este extrem de important. Cu alegerea corecta a produselor , in sensul, produse sigure , cu un profil care va dura nu numai in prezent, dar chiar și cerințelor viitoare , Belchim Crop Protection ofera solutii reale pentru o gestionare durabilă a culturilor .

Belchim a demonstrat , de-a lungul istoriei sale , de a fi un partener de încredere și competent , întotdeauna cu un înalt simț al realității.

Creativitate

Oameni ce creaza soluții , oportunități , gândire “outside of the box…”
Cu nivelul ridicat de suport tehnic , Belchim Crop Protection este diferit , este capabil de a transmite un mesaj.
Cu o cunoaștere profundă a pieței prin detectarea nevoilor reale , Belchim Crop Protection este în măsură să aducă o soluție .

Inovatie

Inovația este în ADN-ul  Belchim Crop Protection , dar succesul solutiilor noastre survine de la mai mulți factori bine omogenizati: dezvoltare , ascultare și colaborare , pentru a orienta deciziile strategice în conformitate cu cerințele pieței .

Dezvoltarea noastră. Creșterea ta.
Belchim Crop Protection

 

ABONAȚI-VĂ LA LISTA NOASTRĂ DE EMAIL-URI

We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking above, you agree that we may process your information in accordance with these terms.
Designed by Pedro
Scroll to Top