MEET THE BELCHIM TEAM

Vineri, Aprilie 03, 2020

Statia de testare (Ferma de testare)

Istorie

IstorieNu a durat mult timp pentru ca Belchim sa realizeze necesitatea efectuarii studiilor, testarilor proprii. Cum compania a crescut la fel si importanța unei stații de testare proprii permanente. Astfel in 2006 , a fost fondată statia de testare Belchim – Tbelchim Trial Station. Aceasta este situata în Londerzeel, la  o distanta de zece minute de la sediul central..

 

Activități

Studiile in camp

Cunoaștere detaliată a eficacității și selectivitatatii unui produs împreună cu dezvoltarea de tehnici de livrare a produselor, profilul de compatibilitate și alte trăsături unice ale unei molecule sunt toate importante pentru succesul unui produs de protecție a plantelor . La ferma Belchim avem acces la aproximativ 10 de hectare de teren, unde o întreagă gamă de culturi , atât anuale și perene , sunt cultivate, iar produsele noastre sunt dezvoltate , testate , comparativ și integrate în programe pentru a explora posibilele soluții la oricare dintre multitudinea dăunătorilor , buruienilor sau bolilor problema care există.    

Studiile sunt efectuate pentru a spori atât propria noastră cunoaștere, cat si cea a clientilor nostril, de a demonstra și de a discuta posibile soluții actuale și viitoare . În acest fel , cunoștințele pot fi apoi transferate  cultivatorilor care pot beneficia de ele prin experienta.


Studii de laborator și la scară mică

Screening-ul ingredientilor activi și investigația amănunțită a modului de acțiune și caracteristicile produselor noastre se efectuează în laborator și în studii la scară mică.

 

Misiune

La Stația noastră de testare, construim un centru European de cunoaștere pentru educația continuă a personalului intern, consilierilor și clienților noștri.

 

Designed by Pedro
Scroll to Top