BELCHIM - NEWS CENTER

Marți, Februarie 18, 2020

RETROSPECTIVA EVENIMENTELOR 2019

  • Accesări: 447

RETROSPECTIVA EVENIMENTELOR 2018

  • Accesări: 1970

Belchim Crop Protection - 30 ANI

  • Accesări: 189

Belchim Crop Protection

  • Accesări: 135

Calin baciu garboiu 2017

  • Accesări: 142

Belchim Crop Protection - Recas

  • Accesări: 104

13 iulie 2017 – Cramele Recas , jud Timis

  • Accesări: 1909

BelVie – Tehnologie pe taramul vinurilor . Cinsteste experienta BELCHIM ! Sub acest nou slogan , BELCHIM si-a continuat seria evenimentelor proprii , de data aceasta cultura fiind vita-de-vie ,intr-o regiune unde traditia , munca necontenita, preocuparea pentru calitate si gust desavarsit isi spun cuvantul : Cramele Recas . Peste 100 de invitati printre care si din Bulgaria , Ungaria , Italia si Austria au asistat la prezentarile tehnice sustinute de catre Emmanuel Archer European Crop Manager atat in Crama cat si in fata celor doua platforme de vita-de-vie . Prezentarile au fost urmate de o degustare de vinuri atent alese de catre organizatori si un pranz perfect armonizat cu aromele regasite in pahare 

 

06 iulie 2017 –Ziua Verde a Cartofului – Brasov , jud Brasov

  • Accesări: 2700

Devenita deja o traditie participarea BELCHIM la cel mai renumit eveniment dedicat culturii de cartof – Ziua Verde a Cartofului – anul acesta am fost prezenti si la editia a 40-a - Jubiliara  . Pe platforma organizata la INCDCSZ Brasov am avut ocazia sa prezentam celor 300 de invitati tehnologia BELCHIM in protectia culturii de cartof si sa le reamintim de existenta aplicatiei Boli si afectiuni ale cartofului disponibila in sistemele Apple, Android si Windows 

 

 

 

 

29 iunie 2017 – Cramele Girboiu , jud Vrancea

  • Accesări: 1170

Anul acesta Belchim a fost invitata ca partener CHEMARK ROM la evenimentul Agro Fest dedicat culturii de vita-de-vie . Astfel, specialistii Belchim au avut ocazia de a prezenta celor 100 de viticultori prezenti pe platforma de la Girboiu schema tehnologica aplicata lotului si sa raspunda intrebarilor acestora privitoare la produsele BELCHIM si modului acestora de actiune.

 

26 mai 2017 – Timisoara jud Timis

  • Accesări: 1280

BelCamp – Academia Culturilor - Parteneriat pentru știință, acord bilateral pentru agricultura durabilă. Belchim Crop Protection, în asociere cu USAMVBT, au organizat BelCamp – Academia Culturilor, un eveniment reprezentativ pentru tehnologia modernă în cultura mare.

În data de 26 mai 2017, în Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României”din Timisoara, a început a doua ediție a proiectului BelCamp, anul acesta sub egida „Academia culturilor”. Evenimentul s-a derulat sub patronajul asocierii între USAMVBT și compania belgiană Belchim Crop Protection, un reprezentant important și inovator pe piața europeană a soluțiilor tehnologice agrochimice pentru majoritatea tipurilor de cultură.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost onorată de domnul Prof. univ. Cosmin Popescu, Rector al USAMVBT, care a subliniat necesitatea organizării acestui tip de dezbateri în parteneriat, utile pentru fermieri, studenți și cadre didactice deopotrivă.

Conferința a continuat cu prezentarea celor mai noi concepte tehnologice de erbicidare pentru culturile de porumb, floarea-soarelui și soia, susținute de către domnul Dorin Pop, Directorul Regional de Marketing și Dezvoltare pentru Europa Centrală și de Sud-Est al concernului belgian și de invitatul special al companiei, domnul Gilles Deschomets, European Crop Manager pentru culturi de camp.

Demonstrația practică pentru expunerea noilor tehnologii s-a desfășurat pe sola universității, în prezența a aproximativ 350 fermieri și cadre didactice, dintre care un număr impresionant de agricultori din țările vecine : Serbia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Italia. Prezentările demonstrative în câmp au fost complete prin participarea extraordinară a domnului Petre Daea,  Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și a domnului Prof. univ. Valeriu Tabără, fost Ministru al Agriculturii în doua mandate

Această experiență a oferit participanților oportunitatea să descopere conexiunea între universitatea bănățeană cu istoric vast în evoluția și formarea specialiștilor agronomi și necesitatea implicării susținute a companiilor moderne, așa cum este Belchim Crop Protection, cu suport tehnic profesional, pentru furnizarea de know-how și consolidarea unei agriculturi sustenabile în viitor. 

 

Pagina 1 din 2

Designed by Pedro
Scroll to Top