BELCHIM - NEWS CENTER

Marți, Februarie 18, 2020

Belchim Crop Protection inaugurează seria de evenimente ”BelCamp. De veghe pe teren”

  • Accesări: 2516

ImageCalitate, prosperitate, perspectivă. Sunt valorile care stau la baza tehnologiei cu care compania Belchim Crop Protection vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor români din momentul lansării pe piața locală, în anul 2012. 

 

 

Miercuri, 25 mai 2016, Belchim Crop Protection a inaugurat seria de evenimente în câmp sub titulatura ”BelCamp. De veghe pe teren”. Primul eveniment s-a desfășurat pe platforma demonstrativă a companiei din localitatea Iazu, județul Ialomița și a reunit peste 200 de fermieri de top din România. 

”Belchim Crop Protection este o companie internațională cu o reputație construită în timp, bazată pe o tehnologie avansată și pe dezvoltarea continuă de soluții și produse inovatoare. Seria de evenimente ”BelCamp. De veghe pe teren”, pe care o inițiem astăzi, reprezintă un pas înainte în parteneriatul dintre Belchim Crop Protection și fermieri.  Totodată este o modalitate prin care dorim să cunoaștem, să înțelegem cât mai bine problemele cu care vă confruntați și să vă asigurăm că suntem aici, pentru dumneavoastră, cu soluții și tehnologii avansate pe care vă puteți baza”, a declarat în cadrul evenimentului domnul Dorin Pop, Director Marketing și Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova, Belchim Crop Protection. 

Belchim Crop Protection a prezentat partenerilor săi soluții și tehnologii inovatoare, rezultate din experiența tehnică și aliniate cu cererea pentru productivitate ridicată. 

SAMSON® Extra 6 OD, TEMSA® SC, PROPERTY®, TEBUCUR 250 EW și Proman®, produsele de top ale companiei care veghează asupra culturilor de porumb, grâu, floarea-soarelui și rapiță și-au etalat beneficiile omologate internațional în fața fermierilor prezenți la eveniment. 

SAMSON® Extra 6 OD, liderul de piață în Europa, este singurul erbicid omologat la porumb pentru combaterea Agropyron repens, oferind control deplin asupra buruienilor problemă.

TEMSA® SC – standardul erbicidelor portmergente, are cel mai larg spectru de combatere din cultura porumbului. 

Împreună, cele două produse reprezintă partenerul ideal pentru culturi de porumb curate de buruieni.

PROPERTY® și TEBUCUR 250 EW sunt două fungicide noi ce pot fi utilizate cu succes pentru protecția de lungă durată împotriva făinării culturilor de cereale păioase.

  

Cele două produse oferă un start reușit pentru producții sporite și de calitate superioară.

De asemenea, TEBUCUR 250 EW reprezintă un aliat de încredere și pentru culturile de rapiță. 

Ultimul dintre cei cinci străjeri de încredere ai culturilor agricole, dar nu cel din urmă, este Proman®, un erbicid cu spectru larg, eficient pe graminee și buruieni cu frunza lată, ceea ce îl transformă într-un coechipier potrivit pentru culturile de floarea-soarelui. 

Având o abordare orientată către protecția plantelor, Belchim Crop Protection vine în sprijinul fermierilor și dezvoltă soluții care răspund nevoilor existente pe piață. Cel de-al doilea eveniment ”BelCamp. De veghe pe teren” a avut loc în data de 3 iunie 2016, la Grabaț, în județul Timiș in prezenta a peste 100 de fermieri .

 

Despre Belchim Crop Protection 

Compania Belchim Crop Protection este fondată în Belgia, în anul 1987, de către directorul administrativ Dirk Putteman. 

În anul 1995, Ishihara Sangyo Kaisha – ISK din Japonia devine acționar în Belchim. 

În 1998, odată cu primele vânzări în Olanda, se înființează Belchim Benelux, iar în anul 2001 se înființează Belchim Crop Protection – BCP, în Franța. 

An după an, atenția companiei a fost îndreptată spre produse specializate și extinderea în Franța, Olanda, Germania, Anglia, Spania, Portugalia, Italia și în zonele Nordice și Baltice.

În prezent, Belchim Crop Protection reprezintă o singură entitate europeană, cu o structură simplă și linii decizionale scurte, concentrate pe vânzări și suport tehnic – o organizație bazată pe echilibru, care răspunde rapid la cererea pieței. 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați website-ul companiei www.belchim.ro sau contactați: Claudia Dragu, Marketing Assistant, telefon: 0730.550.173, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Designed by Pedro
Scroll to Top